LIVET,  TV4: ALLA BYGGER 2018

“ALLA BYGGER”

Hej! 🙂

I förra veckans avsnitt av ”ALLA BYGGER” fick ni följa med nĂ€r vi startade upp projektet hĂ€r hemma! 🙂 Behöver jag ens nĂ€mna att det var ganska fullt upp? Mamma, som har svĂ„rt för att slĂ€nga grejer, fick nostalgi under utrensningen av lekstugan.. Pappa var nĂ€ra pĂ„ att börja bygga innan vi ens fĂ„tt bort all brĂ„te frĂ„n tomten.. Och jag försökte bromsa pappas bygglĂ€dje samtidigt som jag försökte fĂ„ mamma att slĂ€nga prylar haha.. Med andra ord sĂ„ var det som en helt vanlig eftermiddag hos Familjen Carlson haha! Men trots en hel del kaos lyckades vi Ă€ndĂ„ fĂ„ grunden pĂ„ plats.

Nu Ă€r i alla fall uteplatsens grund pĂ„ plats, vi har noggrant mĂ€tt in alla lecablock för att fĂ„ ett sĂ„ stadigt och hĂ„llbart slutresultat som möjligt innan trallen ska skruvas i nĂ€sta avsnitt.. 😎 Att mĂ€ta in allt tog otroligt lĂ„ng tid ska tillĂ€ggas, men det Ă€r det sĂ„klart vĂ€rt i slutĂ€ndan.. Och nu ser jag fram emot att se vĂ„rt trallbygge i morgondagens program.

Pappa jÀmnade till jorden för att fÄ en planare yta för lecablocken..

Mamma mĂ€tte in alla lecablock med hjĂ€lp av ett otroligt nostalgiskt vattenpass som sĂ€kert Ă€r 100 Ă„r! 😉

Och givetvis hjÀlpte Àven jag till att mÀta in alla dessa block som tog en evighet att fÄ raka haha..

Pappa var som alltid pÄ strÄlande humör, sÀrskilt nÀr det bara var nÄgra enstaka lecablock kvar att mÀta in..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.