VARDAG

Närmare 30 grader..

Hej fina ni! 🙂

Jag har spenderat större delen av min eftermiddag med att ta det lugnt, planera och svara på mejl ifrån solstolen.. 😉 Ni vet ALLT som en bloggare måste göra mellan roliga photo shoots, lyxiga galor/event och sena nätter med champage haha.. Nej, skämt åsido! Min eftermiddag har gått åt att jobba som en galning, vilket gjort mig helt seg i huvudet.. Eller kanske är det värmen som påverkar mig? Det är ju trots allt närmare 30 grader utomhus..

Nu ska jag ta ett svalkande dopp med mamma i hopp om att piggna till efter alldeles för många timmar i solen.. 😎 Därefter tänkte jag lägga mig på bryggan för att bättra på solbrännan på ryggen.. Hittills har jag nästan bara solat framsidan, så ni kan ju tänka er hur konstigt det ser ut när jag väl vänder mig om haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.