VARDAG

Gällande blogg-flytten..

Godmorgon! 

Jag måste faktiskt vara helt ärlig angående min kaotiska blogg-flytt som är i full gång just nu.. Om sanningen ska fram mår jag uselt! Perfektionisten i mig som byggt upp den perfekta bloggen skriker av ångest haha.. Att tvingas flytta och inte få med ett enda foto/inlägg i processen känns rakt igenom supersurt!

Min flytt är till en helt egen hemsida ska även tilläggas, så jag har kämpat hårt för att få allting att se ok ut för stunden! Inom kort kommer min blogg befinna sig på en ny portal som kommer kunna hjälpa mig med diverse bild- och designproblem. Att inläggs-rubriken ligger till vänster är nämligen ytterligare en supersur ”grej” som retar upp perfektionisten i mig haha.. Och jag vet att det låter otroligt larvigt! Men för mig som är något utav en ”perfektionista” är det verkligen viktigt att allting ser perfekt ut, så att ni trivs när ni klickar in här.. Hoppas ni orkar hålla ut i kaoset tills på fredag när min sista flytt är planerad!

Nu ska jag unna mig en timmes avkoppling efter allting som hänt det senaste dygnet, för det kan jag behöva haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.