VARDAG

Dagens lista..

 

Dagens humör:
Ärligt talat..? Mitt humör är alla känslorna på en och samma gång – glad, nervös, ledsen, panikslagen, hoppfull om vartannat haha.. 😉 Härlig mix va?

Dagens planer:
Beta av min to-do-lista med praktiska måsten.. 🙂 Ska bland annat skriva mejl, planera nästa vecka, svara på inbjudningar och redigera nya podd-avsnittet.

Dagens borde:
Spa’a, lägga ansiktsmask och ta det lugnt för att återhämta mig i blogg-flyttkaoset.. Men det får nog vänta några dagar tills jag checkat av alla viktiga punkter!

Dagens frisyr:
Haha.. Jag har en väldigt ruffsig frisyr uppsatt i en tofs på huvudet! Kan det bli mycket snyggare..? Ikväll ska jag dock unna mig en välbehövd hårinpackning.

Dagens klädsel:
Eftersom jag sitter utomhus och jobbar på solbrännan samtidigt som jag bloggar så fick det bli en väldigt somrig look – keps, bikinitopp och ett par shorts..

Dagens materiella vill ha:
Egen lägenhet haha.. 😎 Häromdagen insåg jag att min så kallade ”mellanlandning” hos föräldrarna (efter uppbrottet med mitt ex) var mer än ett år sedan..

Dagens längtan:
Att få en fullt fungerande blogg med ALLA bilder som jag dessvärre saknar för tillfället.. Längtar tills allting är löst, vilket det kommer vara inom kort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.