SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

Fettreducering av haka..

Hej! 🙂

Nu tÀnkte jag besvara alla frÄgetecken angÄende behandlingen som ni sÄg mig göra som hastigast hÀromdagen.. Och givetvis var det inte meningen att göra er sÄ nyfikna att min mejl exploderade haha.. Om ni har fler frÄgor efter det hÀr inlÀgget sÄ Àr det bara att skicka ivÀg ett mejl eller Ànnu enklare, en kommentar!

MĂ„nga sĂ„g sĂ€kert att jag passade pĂ„ att göra en skönhetsbehandling nĂ€r jag besökte Sthlm Beauty Week i min senaste vlogg – se hĂ€r! 😉 Behandlingen var en sĂ„ kallad ”fettreducering” som gjordes med hjĂ€lp av extrem kyla som bryter ner fettcellerna pĂ„ valfria stĂ€llen.. Personligen har jag lĂ€nge stört mig pĂ„ min haka som har en tendens att se ganska konstig ut nĂ€r jag gapskrattar haha.. FörstĂ„r ni problemet? Hela halsen försvinner och man ser bara vĂ€ck haha.. SĂ„ jag visste snabbt vilket omrĂ„de jag ville behandla nĂ€r jag fick frĂ„gan, nĂ€mligen haka och hals för att fĂ„ en tydligare kĂ€klinje! Gapskratta kommer jag ju aldrig sluta med..

Behandlingen i sig var riktigt skön, sÄ pass skön att jag faktiskt höll pÄ att somna vid ett tillfÀlle haha.. Och givetvis kÀnde jag av den extrema kylan, men den var bara obehaglig första sekunderna av behandlingen.. DÀrefter kÀndes det bara behagligt att ligga dÀr och blunda! Kort sagt var det som att fÄ en svalkande halsmassage en varm sommardag, ganska trevligt med andra ord! Direkt efterÄt sÄg jag faktiskt resultat, fast det slutgiltiga resultatet tar upp till ca 2 veckor.

Tjejen som gjorde min behandling Ă€r förövrigt hud- och laserterapeut pĂ„ ”DUBOIS” som Ă€r en skönhet- och laserklinik.. 😛 Rekommenderar henne starkt!

En kommentar

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.