SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Sailor bar – invigning

 

Wow.. 🙂 Jag var ju som sagt inbjuden till sĂ€songinvigningen utav Sailor Bar som anordnades av Erwik Communication i vanlig ordning.. SĂ„ fort vi kom ut pĂ„ hotellets fina takterass vĂ€lkomnades vi med musik, drinkar och buffĂ©. Alling var supergott, supertrevligt och Ă€ven supersomrigt haha! 😉 Med andra ord bjöds vi pĂ„ en lyckad invigning med bra mat, sommarkĂ€nslor och upptrĂ€danden under kvĂ€llen! 😎 Det började dock blĂ„sa kallt och göra ont i min höft efter ett tag, sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att ta en ganska tidig kvĂ€ll trots att det var sĂ„ himla mysigt pĂ„ eventet.. HĂ€lsan gĂ„r ju faktiskt först, i alla fall efter en större operation.

Givetvis tÀnkte jag bjuda er pÄ en hÀrlig och inspirerande foto-bomb som beskriver sÀsonginvigningskvÀllen en aning bÀttre..

Supergoda mini-hamburgare serverades med diverse tillbehör.. 😛 GlĂ€djespridaren Anna Saletti var sĂ„klart pĂ„ plats under kvĂ€llen.. 🙂 SĂ„ kul att trĂ€ffa henne igen!Ja, ni ser ju hur bortskĂ€mda vi blev med ALLT som fanns att vĂ€lja mellan pĂ„ plockmats-buffĂ©n.. Mr. K var sĂ„klart klĂ€dd i en mörkblĂ„ kavaj och vit skjorta för att matcha kvĂ€llens sjötema. 😎 Och sjĂ€lvklart togs det en triljon fotografier i vanligt ordning under kvĂ€llen haha.. 😉 Ă…Ă„h, jag gillar verkligen den hĂ€r bilden pĂ„ mig och Anna. 🙂 Supermysig, glatt och somrigt ju..MĂ„ste erkĂ€nna att jag blev riktigt imponerad av Mr. K’s fotovĂ€nliga tallriksupplĂ€gg hehe.. 😳  Vi lyckades matcha varandra ganska bra, trots att vi inte tĂ€nkt till supermycket gĂ€llande just matchningen.. Haha.. Jag var ju bara tvungen att fota den hĂ€r coola kaktusen! 😆 Supersöt i sina brillor ju.. Gizzy och Jellica var sĂ„klart pĂ„ plats ocksĂ„ – sĂ„ mysigt att fĂ„ umgĂ„s med dessa bloggare.. 🙂

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.