SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

brunch med add. ice cream

Godmorgon! 🙂

Jag var pĂ„ en supersmarrig vĂ„ffel- och glassfrukost med Add. ice cream pĂ„ det mysiga hotellet Hellstens Glashus hĂ€romdagen.. 😉 Och ni anar nog inte hur mĂ€tt jag var efter dessa fantastiska smakupplevelser haha.. Trots att jag var sĂ„ mĂ€tt blev det en vĂ„ffla till, bara för att det var sĂ„ otroligt gott! Innan vĂ„fflorna bjöds vi dessutom pĂ„ en klassisk hotellfrukost med Ă€gg, bacon, diverse frukter m.m.. Och dĂ€refter serverades frasiga vĂ„fflor som man kunde toppa med olika glassmaker och Ă€ven massor av olika tillbehör som bland annat strössel, chokladflakes, smarties och hallon! Med andra ord fanns ALLT man kan tĂ€nka sig!

Frukosten hölls förövrigt för att uppmĂ€rksamma lanseringen av den nyaste smaken ”05. Raspberry White Chocolate Crisp” som var supergod.. Om ni gillar vit choklad, hallon och givetvis glass sĂ„ Ă€r det hĂ€r den perfekta smaken i sommar.. Dessutom var det ett stort plus att ingen utav smakerna tog över andra smaker, för ofta kan det ju bli sĂ„ att en eller tvĂ„ smaker domderar över resterande! Men i just denna glass tycker jag att alla smaker kom fram och var lagom starka!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.