SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

mud boosting

Hej! 🙂

Jag har spenderat min sista ”lediga” dag med att bĂ€ttra pĂ„ min, Ă€n sĂ„ lĂ€nge obefintliga, solbrĂ€nna ute i trĂ€dgĂ„rden.. Supermysigt verkligen! 😎 Dock mĂ„ste jag komma ihĂ„g att vara mer försiktig med solandet i början av sommaren.. Om sanningen ska fram sĂ„ glömmer jag ofta bort att min ”efter-vintern-hud” behöver vĂ€rmas upp med solskyddsfaktor 50.. I alla fall till en början, men mitt tĂ„lamod Ă€r ganska dĂ„ligt haha! 😉 Vem orkar vĂ€nta liksom..? Jag vill ju bli brun med desamma och inte behöva feg-sola till en början! Men men, samtidigt vet jag ju att solbrĂ€nnan blir sĂ„ mycket finare om man solar med ordentligt solskydd.

Nu sitter jag förövrigt med en ansiktsmask i facet för att lugna min hud efter all sol.. Snyggt va?

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.