PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

har opererats nu..

Hej! 🙂

Jag har precis kommit hem efter min höftoperation som jag gjorde pĂ„ Aleris vid Sabbatsbergs sjukhus.. Operationen gick superbra! 😀 DĂ€remot tog allting mycket lĂ€ngre tid Ă€n planerat.. Egentligen skulle operationen ta 30-40 minuter, men den tog ca 1 timme och 30 minuter istĂ€llet! NĂ€r jag vaknade pĂ„ uppvaket vid ungefĂ€r 13:30 fick jag frukost bestĂ„ende av kaffe, macka och Ă€ven glass om jag ville ha.. DĂ€refter fick jag piggna till i nĂ„gra minuter innan jag skulle pröva att stĂ€lla mig pĂ„ benet och det gick förvĂ„nansvĂ€rt bra just dĂ„.. Men det berodde sĂ€kert pĂ„ att jag var vĂ€ldigt bedövad! Ärligt talat kĂ€nner jag mig fortfarande pĂ„verkad av medicinerna som jag fick innan, under och Ă€ven efter operationen! 🙄 Bedövningen börjar dock klinga av, sĂ„ smĂ€rtan har blivit starkare nu..

Efter operationen fick jag trÀffa en sjukgymnast som försedde mig med övningar, en lista pÄ sjukgymnaster och ett par kryckor.. DÀrefter fick jag prata med min grymma lÀkare.. Han berÀttade att jag skulle Àta smÀrtstillande nu, börja med sjukgymnast om ungefÀr en vecka och ta bort stygnen om 2 veckor..

Om ni undrar varför jag opereras sĂ„ kan ni lĂ€sa mer om min höftskada HÄR! 🙂 Har ni nĂ„gra frĂ„gor om operationen? Kommentera gĂ€rna..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.