PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

mot stockholm..

Hej! 🙂

Jag har precis köpt resegodis i Ånge, fotograferats vid Tallbacken och satt mig i bilen som ska ta oss hem till huvudstaden igen.. 🙄 Och jag måste erkänna att det känns väldigt tungt att åka så snart.. Ärligt talat hade jag kunnat stanna några dagar till för att få spendera tid med släktingar som jag inte sett på över 8 år!

Hur som helst.. Så fort jag kommit hem ska jag duscha i starksprit, bokstavligt talat haha! 😆 Imorgon ska jag opereras som sagt, vilket betyder att jag måste vara klinisk ren över hela kroppen när jag väl kliver in på sjukhuset! Med andra ord kommer jag säkert skrubba bort både första och andra hudlagret innan ens första duschen är avklarad haha.. Min hud kommer må så dåligt, men sjukhuset har ju gett stränga order om att jag ska “spritas” både kväll och morgon!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.