LIVET

Pizza på menyn..

Hej! 🙂

Jag har precis kommit fram till stugan uppe i Norrland, nu ska vi äta någonting innan det är dags att packa upp.. Och jag ska även försöka vila min höft så gott som möjligt efter en sjuhelvetes bilresa.. Ärligt talat känner jag mig urgammal när jag skriver om min höftskada som inte ens klarar av en bilresa på 5 timmar, efter bara några mil började jag få så ont att jag inte kunde sitta still! Vad är det för kass livskvalitet egentligen? 😉 Operationen kunde inte komma lägligare..

Nu ska jag, eller vi som sagt få i oss mat efter bilresan, för jag har inte ätit på superlänge och är vrålhungrig.. Alla pizzor ska jag dock inte vräka i mig själv heh, det skulle ju vara helt omöjligt! Pizzorna köpte vi förövrigt på en pizzeria i Fränsta som har supergoda pizzor – precis vad jag behöver efter en lång bilresa!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.