VARDAG

vilken usel restaurang..

Hej pĂ„ er.. 🙂

I helgen nĂ€r det var “körsbĂ€rsblommans dag” i KungstrĂ€dgĂ„rden sĂ„ bestĂ€mde vi oss för att ses utanför alla bloggevent, galor och liknande.. 😉 Vi ses ju nĂ€stan bara pĂ„ event i vanliga fall liksom.. Och med “vi” menar jag förövrigt Gizzy, Kristofer och jag sjĂ€lv! Hon hade Ă€ven sin son med sig, sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att Ă€ta pĂ„ det omtalade T.G.I Fridays som jag aldrig har varit pĂ„ men alltid har hört sĂ„ gott om.. DĂ€remot förstĂ„r jag inte alls vad alla menar med att det Ă€r en sĂ„ bra restaurang efter mitt första intryck i helgen.. Utan att överdriva var det nog min vĂ€rsta restaurangupplevelse nĂ„gonsin! 😯 Servitriserna kom in med saker som vi inte hade bestĂ€llt fler Ă€n en gĂ„ng, alla var allmĂ€nt otrevliga och notan var felaktig.. Hur Ă€r det ett bra stĂ€lle? Ärligt talat slutar jag aldrig förvĂ„nas haha..

Trots ett uselt bemötande pĂ„ restaurangen lyckades vi ha en ganska bra dag i KungstrĂ€dgĂ„rden, men det var ju ett stort minus att det inte serverades “ramen” i nĂ„got mysigt eventtĂ€lt pĂ„ körsbĂ€rsblommans dag.. Ute vid eventtĂ€lten fanns det ju all möjlig japansk mat, allt förutom just “ramen” i princip!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.