SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Operation – 10 dagar kvar..

 

Nedräkningen kan börja.. 🙄 Om 10 dagar befinner jag mig i en operationssal på Sabbatsbergs sjukhus för att få ordning på min höft efter 13 svåra år!

Allting började 2005 när jag klättrade i ett träd, skulle hoppa ner och fastnade med tröjan i en gren så att jag landade på höger höft istället.. Samma dag körde pappa in mig till en läkare på vårdcentralen som gjorde ett misstag som jag fått sota för i mer än halva mitt liv! 🙁 Läkaren skrev nämligen “vänster höft” i remissen trots att jag pekade på höger, vilket resulterade i att vi fick höra att allting såg bra ut på röntgenplåtarna.. Smärtan blev dock värre för varje månad!

Jag har levt med smärta dygnet runt i ungefär 7 år.. Och i hopp om att bli smärtfri har jag provat ALLT som går att testa men ingenting har hjälpt.. Med “allt” menar jag förövrigt sjukgymnastik, kiropraktik, styrketräning, kryoterapi, massage och kortisoninjektion.. Dessvärre har inga utav ovanstående punkter fungerat för min höftskada, vilket resulterat i att jag fortfarande lever ett begränsat liv med smärta.. Mitt liv må se “glammigt” ut ur vissa synvinklar, men det är tyvärr inte hela sanningen! 😥 Sanningen är att min höft inte ens klarar av att stå upp, sitta still, gå 1 kilometer eller bära ett barn i 9 månader..

Har ni några frågor om operationen..? Ställ dom till mig i så fall, så ska jag svara i ett nytt inlägg inom kort..

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.