SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

“kollektion stora A”

Hej! 🙂

Jag har haft fullt upp exakt hela dagen, men nu Àr jag Àntligen hemma och tÀnkte berÀtta vad jag har haft för mig i veckan!

IgĂ„r morse var jag inbjuden till Akademibokhandelns pressvisning av deras alldeles egna Kollektion Stora A som innehĂ„ller allt mellan tygvĂ€skor, kontorsmaterial och anteckningsböcker.. Ärligt talat blev jag riktigt imponerad över kollektionen eftersom den har olika stilar samt Ă€ven nĂ„gonting för alla! Personligen Ă€r jag ju ett freak nĂ€r det kommer till framförallt kontorsmaterial, och jag vill ju gĂ€rna ha stilrent/matchande sĂ„dant haha.. 😉 Det Ă€r nĂ„gonting som jag aldrig fĂ„r för mycket av eftersom jag gillar att planera, strukturera och ha ordning i mitt liv! DĂ€rför blev jag extra glad nĂ€r jag sĂ„g att kollektionen Ă€ven innehĂ„ller snygga hĂ€ftapparater, pennburkar, tejphĂ„llare osv.. För hur roligt Ă€r det egentligen att ha ett “hopplock” av diverse omatchande material?!

Frukosten serverades förövrigt av cafĂ© K-MÄRKT som flyttat in i Akademibokhandeln, allting var suverĂ€nt gott! Rekommenderar starkt..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.