LIVET

GLAD PÅSK

Godmorgon och glad påsk! 🙂

Jag har precis tagit en varm dusch, druckit kaffe och sminkat mig.. Med andra ord det vanliga, som jag gör i princip varje morgon! Idag är mina planer att träffa Kristofer, fotograferas och äta påskmiddag med min släkt! Utöver det ska jag väl kolla om påskharen varit förbi trädgården inatt haha.. 😉 Ärligt talat börjar jag väl bli aningen “gammal” för att fortfarande få sprängfyllda påskägg av den berömda påskharen, men trots det brukar jag få ett årligt besök ändå!

Nu ska jag göra frukost till mig själv, det blir nog proteinvåfflor med frukt eller bär.. Och en till kopp kaffe på det! Brukar ni också göra så att ni dricker kaffe i två omgångar, eller är det bara jag haha..? Ganska ofta, eller när jag hinner så dricker jag en kaffe när jag sminkar mig och en till kaffe till själva frukosten.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.