LIVET

dagens look

Hej! 🙂

Jag befinner mig just nu hos pojkvĂ€nnen för att hinna umgĂ„s en stund innan vi ska göra oss fina inför kvĂ€llens pĂ„skmiddag med min slĂ€kt! 😎 Det ska bli sĂ„ spĂ€nnande att se vad som serveras.. Vi brukar alltid skĂ€mmas bort med en stor meny bestĂ„ende av flera smarriga rĂ€tter! Ofta önskar jag att mina obefintliga matkunskaper var lika bra.. Men min medverkan i “vi lagar bĂ€sta maten” talar vĂ€l för sig sjĂ€lv haha.. 😉 För alla nykomlingar kan jag ju förklara kort att det var ett tv-program som gick ut pĂ„ att icke matlagningskunniga tĂ€vlade i matlagning haha.. Och dĂ€r kom jag tvĂ„a! Fast det Ă€r ju aldrig försent att lĂ€ra sig.

Dagens look bestÄr utav min stickade tjocktröja med svarta byxor och röda detaljer i form av en keps, mini-vÀska och klackar.. Och till detta har jag sÄklart ett par solglasögon eftersom vÀdret fortsÀtter vara fantastiskt! Inför kvÀllens pÄskmiddag kommer jag dock byta om till nÄgonting finare Àn tjocktröja och keps.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.