LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Dubbel ansiktsmask

Godmorgon! 🙂

Jag har varit vaken i ungefĂ€r en timme och startade morgonen med att lĂ€gga ansiktsmasker, dricka kaffe och kolla pĂ„ youtube.. 😎 Dagens planer Ă€r att sminka mig, fotografera med pappa och redigera podden som i vanlig ordning kommer upp pĂ„ söndag! DĂ€refter tĂ€nkte jag nog bara ta det lugnt och njuta av att vara lite ledig.. Det Ă€r ju trots allt lĂ„ngfredag, vilket betyder att man ska ta det extra lugnt! 😉 Och det kan jag nog behöva..

Förresten.. Jag har börjat lĂ€gga en “dubbel” ansiktsmask numera, vilket betyder att jag först lĂ€gger lermasken och dĂ€refter fuktmasken! Kombinationen av dessa masker ger nĂ€mligen ett grymt resultat.. Dock rekommenderar jag att göra detta pĂ„ kvĂ€llen, annars kan fuktmasken bli för glansig för en vardagslook eller “för mycket” under makeupen.. Och det Ă€r varken snyggt eller bekvĂ€mt enligt mig! Men som en boost över natten fungerar kombon perfekt! Jag brukar ha lermasken i cirka 30 minuter innan jag sköljer av den, dĂ€refter applicerar jag fuktmasken och sover med den över natten! Huden blir Ă„terfuktad och len..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.