SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

längtar utomlands..


I SAMARBETE MED RABATTERAT.SE


Hej! 🙂

Jag är så himla sugen på att skippa vinterkylan för ett tag, åka till något varmt land och bara njuta av solen för ett tag.. 😉 Eller när jag väl tänker efter behöver det inte vara ett jättevarmt land! Ett miljöombyte är egentligen det enda som jag behöver.. Tänk att få följa med mig i ALLA mina sociala medier när jag åker till New York eller London kanske..? Det skulle vara så otroligt mysigt! Med mig som sällskap på resan skulle jag såklart vilja ha Kristofer eller min bästa vän.. Inför flygresan skulle jag givetvis spana in olika ➡ FLYG-erbjudanden för att få ett så rimligt pris som möjligt för dit- och hemresan!

Såhär mysigt såg det ut senast jag flög flygplan, badade i havet och njöt av att var utomlands..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.