LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

superstay matte ink

Godmorgon snyggingar! 🙂

Jag skrev ju pĂ„ min instagram varför jag valde att inte blogga under gĂ„rdagen, och det berodde pĂ„ mitt mĂ„ende som inte riktigt Ă€r pĂ„ topp just nu.. 🙁 Största orsaken till det Ă€r att jag sover jĂ€ttedĂ„ligt pga. min höft som gör förbannat ont dygnet runt! Vissa nĂ€tter kan jag knappt somna.. Men nog om det nu!

HĂ€romdagen fick jag ett pressutskick med Maybellines nyheter “SUPERSTAY MATTE INK” hemskickat! I utskicket fanns 8 stycken lĂ€ppstift som föll mig i smaken direkt.. Min absoluta favorit Ă€r “95 visionary” som ni ser lĂ€ngst till vĂ€nster! Det Ă€r Ă€ven den lĂ€ppstiftskulören som jag valde att ha pĂ„ mina lĂ€ppar idag, ni ska fĂ„ se en bild lite senare! Icke att rekommendera Ă€r dock oljig mat i kombination med lĂ€ppstiftet haha.. 😉 Been there, done that!

Nej nu ska jag brygga en stor kopp kaffe och mixa en banansmoothie sÄ att jag vaknar till liv..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.