LIVET

tröttheten fortsätter..

Hej.. 🙂

Jag sitter i soffan med en stor godispåse i knät för att vakna till liv.. Känns som att jag har fått feber, men det är nog bara mensvärken haha! 😉 Hela min dag har ju varit ett riktigt kaos.. Först vaknade jag upp med fruset vatten hemma, vilket betydde att jag varken kunde tvätta, duscha eller ens spola i toan.. Därefter gav jag mig ut i snöstormen för att åka hem till Kristofer.. Och nu sitter jag som sagt i soffan med en stor godispåse i knät! Min energi är verkligen på noll idag, så vi ska bara ta det lugnt och laga mat ihop.. Undrar om jag börjar bli sjuk? Eller om jag bara är frusen.. 😐 Snöstormen tog ju faktiskt på krafterna!

Haha wow.. Här är ju den perfekta bilden som verkligen beskriver mitt mående just nu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.