SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

tröttheten fortsätter..

Hej.. 🙂

Jag sitter i soffan med en stor godispåse i knät för att vakna till liv.. Känns som att jag har fått feber, men det är nog bara mensvärken haha! 😉 Hela min dag har ju varit ett riktigt kaos.. Först vaknade jag upp med fruset vatten hemma, vilket betydde att jag varken kunde tvätta, duscha eller ens spola i toan.. Därefter gav jag mig ut i snöstormen för att åka hem till Kristofer.. Och nu sitter jag som sagt i soffan med en stor godispåse i knät! Min energi är verkligen på noll idag, så vi ska bara ta det lugnt och laga mat ihop.. Undrar om jag börjar bli sjuk? Eller om jag bara är frusen.. 😐 Snöstormen tog ju faktiskt på krafterna!

Haha wow.. Här är ju den perfekta bilden som verkligen beskriver mitt mående just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.