LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

l’oréals sugar scrubs

Hej! 🙂

Jag sitter nerbäddad i min säng iklädd 2 par byxor, 2 tröjor och sockor.. Ovanpå det har jag även ett fluffig täcke, men jag fryser ändå! 😆 Dessutom har ju vattnet frusit hemma hos mig och.. Oj, nu gick helt plötsligt elen i halva huset också(!!!) Det går bra nu heh.. Tur att jag har en extra internetdosa som ligger och väntar när sådana här problem jämt och ständigt uppstår ute på landsbygden haha.. Annars skulle jag ju inte kunna blogga överhuvudtaget.

Medans vi fortfarande hade vatten passade jag förresten på att testa en ny sockerskrubb från loreal.. Givetvis har jag alla scrubs i deras mini-serie, men hittills har jag endast prövat den gröna skrubben som är framtagen för att främst rensa bort smuts och pormaskar i huden.. Skrubben är ljusgrön och har mild doft! First impression av produkten är att den gör ett bra jobb! Efter en användning hade ALLA mina pormaskar försvunnit omkring näsan – inte för att jag hade så många pormaskar i ansiktet till att börja med, men jag såg helt klart ett tydligt före- och efterresultat! 😛 Dock skrubbade jag min känsliga hud lite för hårt, vilket resulterade i att huden blev ganska röd en stund efter behandlingen.. Produkten i sig känns fräsch, lyxig och gör även ett bra jobb! Rekommenderar..

 ➡ Smooth Sugars clearing scrub (adlink) Smooth Sugars Glow Scrub (adlink)  ➡ Smooth Sugars Caring Scrub (adlink)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.