LIVET

Dagens planer..

Hej! 🙂

Jag mĂ„r sĂ„ mycket bĂ€ttre efter gĂ„rdagen som var lite av en förvirrad dimma.. Att jag dessutom vaknat upp med mensvĂ€rk gjorde allting vĂ€rre haha! 😉 Ni vet kanske hur det kĂ€nns nĂ€r man vaknar upp med feber..? UngefĂ€r sĂ„ mĂ„dde jag nĂ€r jag vaknade igĂ„r! Men idag mĂ„r jag desto bĂ€ttre, trots att jag var tvungen att genomlida ett nervöst lĂ€karbesök imorse.. Att gĂ„ till lĂ€karen har verkligen blivit jobbigt för mig! 🙁 Första besöket var jag nĂ€ra pĂ„ att boka av flera gĂ„nger..och i sista minuten ringde Aleris för att boka om min tid eftersom lĂ€karen var sjuk! Det gjorde min dag haha.. Fast givetvis kom dom med en ny tid, med andra ord tiden som jag var pĂ„ i morse! Min nervositet var kraftig, men trots det klarade jag av besöket utan problem! Nu ska jag bara invĂ€nta en kallelse till röntgen, dĂ€refter ska jag fĂ„ trĂ€ffa en neurolog som ska bedöma min höftskada inför en eventuell operation..

Nu har jag precis kommit hem igen.. Och den kommande timmen tĂ€nkte jag spendera med att “renovera” mig sjĂ€lv haha! NĂ€r mensvĂ€rken Ă€r som vĂ€rst brukar jag nĂ€mligen passa pĂ„ att fixa naglarna, göra masker osv.. Det fĂ„r mig alltid att mĂ„ bĂ€ttre, vilket jag behöver nĂ€r jag har ont! SĂ„ nu tĂ€nkte jag göra följande..

‱ MĂ„la naglarna i en ny fĂ€rg

‱ Pröva nya “suger scrubsen” frĂ„n L’OrĂ©al

‱ LĂ€gga en Ă„terfuktande ansiktsmask

‱ Fotografera grymma produkter som jag vill tipsa om..

‱ Galga mina nytvĂ€ttade klĂ€der

‱ Betala rĂ€kningar mĂ„ste jag ju ocksĂ„.. YEY!

‱ Svara pĂ„ mejl och planera framĂ„t

‱ Applicera en over-night hĂ„rinpackning

‱ Ta emot DHL-leverans

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.