MAKEUP / HUDVÅRD,  VARDAG

YumiLashes

Godmorgon! 🙂

Jag var pĂ„ en mysig fika med modellen Johanna Herrstedt & YumiLashes.. Vi bjöds pĂ„ juice, jordgubbar, vaniljhjĂ€rtan osv.. Supergott verkligen! 😀 DĂ€refter fick vi höra allt om YumiLashes metod! Bland annat att det Ă€r en vĂ€ldigt skonsam behandling som fokuserar pĂ„ att fransarna ska mĂ„ bĂ€ttre med tiden, istĂ€llet för att bara efterstrĂ€va ett tillfĂ€lligt resultat.. I andra behandlingar förekommer det ofta att man “brĂ€nner sönder” och skadar fransarna för att böja dom.. Men denna behandling fungerar lite annorlunda! IstĂ€llet för att böja fransarna sĂ„ “lyfter” man dom, vilket betyder att fransrötterna fĂ„r ett nytt beteendemönster – nĂ€mligen att vĂ€xa uppĂ„t och ge fransarna den dĂ€r fina, friska och naturliga böjen! 😛 TĂ€nkte faktiskt pröva den hĂ€r behandlingen sjĂ€lv för att fĂ„ se resultatet!

SĂ„hĂ€r mysigt sĂ„g det ut nĂ€r jag kom fram till bloggkontoret! 🙂Jag och EmmaJennie 🙂Fotograf: Jenny Gunnarson (se hela albumet hĂ€r) AlltsĂ„ vilken fika.. Jordgubbar, blĂ„bĂ€r & vaniljhjĂ€rtan.. 😛 SĂ„ himla gott!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.