VARDAG

dagens planer..

Godmorgon! 🙂

Jag ska alldeles strax brygga kaffe, ta en varm dusch och göra mig i ordning.. Om nĂ„gra timmar ska jag nĂ€mligen pĂ„ lunch, vilket ska bli mysigt! 😛 Men först tĂ€nkte jag sĂ„klart fixa mig medans jag lyssnar pĂ„ en sprillans ny ljudbok i lugn och ro.. Ja, ni hörde helt rĂ€tt – dags för Ă€nnu en ny ljudbok.. Jag lyssnar igenom bok efter bok i en rysligt hög takt numera.. Undrar om det ens Ă€r nyttigt att plöja böcker pĂ„ det sĂ€ttet haha..? 😉 Hur som helst, efter min lunch tĂ€nkte jag Ă„ka hem till Kristofer som ligger hemma och Ă€r sjuk. Han kan nog behöva lite sĂ€llskap en fredag som denna! Att vara sjuk Ă€r ju det trĂ„kigaste som finns typ..

Nej nu mÄste jag verkligen sÀtta lite fart pÄ mig sjÀlv, annars lÀr ju ingenting bli gjort i tid haha..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.