VARDAG

underbara vinter..

Hej! 🙂

Till skillnad frĂ„n vissa andra sĂ„ tycker jag faktiskt om vintern.. Finns det nĂ„got mysigare Ă€n att ta en promenad en solig vinterdag..? Jo, det finns med största sannolikhet mycket mysigare saker nĂ€r jag vĂ€l börjar tĂ€nka efter haha! Men ni förstĂ„r kanske vad jag menar..?  Dagar som dessa pĂ„minner om mitt paradis – nĂ€mligen norrland! LĂ€ngesen jag var dĂ€r.. Och jag kan inte rĂ„ för att sakna det Ă€nnu mer nĂ€r jag lyssnar pĂ„ coldplays album “X & Y” haha.. 😉 Det albumet pĂ„minner om allt som norrland innebĂ€r för mig! Allt frĂ„n lugnet och tystnaden till brutala pulkarace och vansinniga turer pĂ„ lĂ„ngfĂ€rdsskidor uppe i bergen!

Idag passade vi pĂ„ att ta en promenad och Ă€ven sola pĂ„ isen – vilket var supermysigt och otroligt ljust haha! Kunde knappt hĂ„lla ögonen öppna i solen..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.