LIVET

mina måndagsplaner..

Godmorgon! 🙂

Är ni taggade på en helt ny vecka med nya äventyr, utmaningar och upplevelser..? Det är i alla fall jag, trots att jag känner mig ganska trött.. 😐 Fast efter en stor kopp kaffe blir jag förhoppningsvis piggare.. Och om inte får jag väl springa till affären för att köpa ett 4-pack redbull haha!

Hur som helst.. Just nu är jag hemma hos Kristofer, så först ska jag hem för att planera inför nya veckan! Därefter tänkte jag städa, fotografera med mamma och unna mig en väldigt efterlängtad spakväll.. Och med spakväll menar jag såklart ansiktsmask, BUS-produkter, fotmask, peeling osv.. Kort sagt allt som man kan tänkas behöva för att koppla av efter en härlig start på veckan.. Ärligt talat förtjänar jag lite spa-tid! 😉 För vem gör inte det en måndagskväll typ..?

Nej nu ska jag försöka bli pigg med hjälp av en stor kopp kaffe, en frisk promenad och en dusch..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.