LIVET

IDAG ÄR EN BRA DAG

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en paus i mitt storstädande här hemma.. Och nu tänkte jag äta en skål med mango medans jag lyssnar på ljudböcker, bokar mini-semester och fyller i min nya bok “idag är en bra dag” som jag fick i pressutskick häromdagen! Har ni sett denna bok innan..? 😛 Den är helt sprängfylld med positivitet, vilket behövs såhär under vinterhalvåret! Dessutom får man ett peppande citat varje dag.. Exempelvis citatet “de som älskar sig själva har inga rivaler” som står på sidan här nedanför.. Inspirerande va? Personligen tycker jag att den här alternativa dagboken är supersmart, tidssparande och peppande..

Nej nu ska jag som sagt hugga in i min utsökta mango medans jag lyssnar på ljudböcker, planerar osv..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.