LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

SKINDERELLA + rabattkod

Hej! 🙂

Jag har haft en otroligt lugn morgon tillsammans med Kristofer.. Och det beror vĂ€l mycket pĂ„ att jag behövde sova ut för en gĂ„ngs skull haha! 😉 Dom senaste tvĂ„ veckorna har varit ganska hektiska för min del.. DĂ€rför kĂ€nde jag att jag behövde en rejĂ€l sovmorgon utan tidspassning, mĂ„sten eller vĂ€ckarklocksalarm..

Nu tĂ€nkte jag ta en dusch och skĂ€mma bort min hud med den nya serien SKINDERELLA! 😛 Som ni sĂ€kert vet anvĂ€nder jag mig av en annan serie nĂ€r jag Ă€r hemma hos mig.. Men hos pojkvĂ€nnen har jag den hĂ€r serien istĂ€llet, mest för att jag ska slippa slĂ€pa produkter fram o’ tillbaka haha! Men Ă€ven för att han gav mig en helt egen badrumshylla för ett tag sedan.. Och dĂ„ kĂ€nns det ju givet att anvĂ€nda den! Hur som helst, jag upptĂ€ckte mĂ€rket pĂ„ Daisy Beauty expo 2018 och nĂ€r jag vĂ€l fick testa det kĂ€ndes det perfekt för min hudtyp.. DĂ€rför kör jag dessa produkter som en grym komplement till min vanliga hudvĂ„rdsserie!

💡 Ni fĂ„r 10% rabatt med koden “PLATIN10” nĂ€r ni handlar hos GlossGods! (rabattkoden Ă€r giltig i exakt 1 Ă„r)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.