LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Daisy beauty awards 2018

Hej! 🙂

Jag stack nog ut med min minst sagt annorlunda look under Daisy Beauty Awards 2018 som gick av stapeln pĂ„ Södra Teatern igĂ„r.. 😉 NĂ€r jag kom fram till skönhetsgalan var det fullt med finklĂ€dda mĂ€nniskor överallt.. Först fotograferades vi pĂ„ röda mattan, dĂ€refter fortsatte vi en vĂ„ning upp för att mingla innan prisutdelningen satte igĂ„ng i salongen! I minglet sprang jag pĂ„ mĂ„nga vĂ€lkĂ€nda ansiktet som jag inte hade sett pĂ„ lĂ€nge – vilket kĂ€ndes superkul! Efter minglet var det som sagt dags för prisutdelningen.. Och ALLA vinnare i olika kategorier hittar ni nedanför! 😛 

Årets lĂ€sarfavorit:
Linda Hallberg
Crayons Black Core
Årets vegankosmetika:
Linda Hallberg
Flash Crayons Zhao
Årets basmakeup:
Sensai
Flawless Satin Foundation
Årets lĂ€pprodukt:
Elizabeth Arden
Gelato Collection Plush Up Gelato
Årets ögonmakeup:
Shiseido
Inkstroke Black Eyeliner
Årets hĂ„rvĂ„rd:
The Body Shop
Banana Truly Nourishing Hair Mask
Årets hĂ„rstyling:
R+Co
High Dive Moisture+Shine CrĂšme
Årets rengöring:
L’Occitane
Immortelle Divine Cleansing Balm
Årets sheetmask:
Acasia Skincare
Lift Me Up Sheet Mask
Årets herrdoft:
Prada
La Homme Intense
Årets damdoft:
Linda Landenberg
Parfums Lavender & Wool
Årets aktiva hudvĂ„rd:
Dermalogica
Stress Positive Eye Lift


Efter prisutdelningen fick vi ta för oss av galabuffĂ© i KĂ€gelbanan.. Och dĂ€refter blev det en lyxigare efterfest med phoot booth, lyckohjul, tarotkort och Ă€ven massage! Ja, ni hörde helt rĂ€tt.. Man kunde fĂ„ en avkopplande ryggmassage pĂ„ efterfesten haha! 😎 Dock nöjde jag mig med att fotas med Alexander.. YEY!

EmmaJennie och jag – superspĂ€nda pĂ„ prisutdelningen haha.. 😉 Malin Tilja var supersnygg i sin mörkgröna klĂ€nning.. 🙂 Vilken pingla!Alexander Catalan och jag.. 😀 Har ni lĂ€st hans nya bok förresten? Alexander, Johan & John var ju sĂ„klart lika stiliga som alltid.. 🙂

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.