DAGBOK

Will U be my valentine?

Hej! 🙂

Jag hoppas att ni hade en romantisk “alla hjĂ€rtans dag” igĂ„r.. SjĂ€lv sĂ„ hade jag en supermysig kvĂ€ll tillsammans med Kristofer. Han överraskade mig med att laga min absoluta favoritrĂ€tt, ramen.. Och jag fick Ă€ven presenter samt en stor bukett med röda rosor! Allting var sĂ„ perfekt..som i en romantisk feelgood-film, men sĂ„ Ă€r det ju alltid med oss – sĂ€rskilt om ni frĂ„gar min bĂ€sta vĂ€n! Hon hörde av sig i förrgĂ„r, pratade om hur romantiska vi Ă€r ihop och ville ju höra ALLT om vĂ„ra superduper-romantiska planer inför alla hjĂ€rtan dag.. Och nĂ€r jag sa att det var en överraskning sĂ„ gick hon nĂ€sta i taket av nyfikenhet! 😉 Ibland har jag svĂ„rt att förstĂ„ det faktum att jag faktiskt har hittat mitt livs kĂ€rlek! SĂ„nt har ju tidigare bara existerat i riktigt romantiska feelgood-filmer haha..

Vi Ă„t som sagt ramen, som förövrigt var jĂ€ttegod.. DĂ€refter skĂ„lade vi “för oss” med bubbel och sĂ„g en film ihop!❀ #obeskrivligt

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.