DAGBOK

Gör mig redo för gala..

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en dusch, lagt ansiktsmask och målat naglarna.. Om ungefär 10 minuter ska jag skölja bort masken, föna håret och sminka mig! 😉 Ikväll ska jag nämligen på gala – vilket ska bli otroligt kul! Ärligt talat var det längesen jag var på en riktigt stor gala senast.. När kan det ha varit? Bröllopsgalan som hölls i slutet av november tror jag.. Hur som helst, jag har saknat att gå på gala! Så jag är superduper-peppad inför kvällen.. Och givetvis laddar jag upp med en mild lermask för att sminket ska sitta perfekt när jag kliver ut på röda mattan! 😀 Mask är ett måste innan en gala – i alla fall om ni frågar mig haha..

En kommentar

  • J

    Du blir ju onekligen bjuden på mycket event och galor och sånt! Men… varför? Dina kanaler är ju inte stora. Har följt din blogg rätt länge, men den är ju inte allmänt känd.

    Jag är mest nyfiken, vad företag får ut av att jobba med dig? Är det nåt jag missat kanske ????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.