PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

First impressions: INDY BEAUTY

Godmorgon! 🙂

Har ni fĂ„tt eller gett nĂ„gra fina kĂ€rleksförklaringar Ă€n..? Det Ă€r ju alla hjĂ€rtans dag, vilket betyder att man ska uppmĂ€rksamma kĂ€rleken.. Och dagen till Ă€ra vill jag bara sĂ€ga att NI Ă€r grymma.. Utan er skulle jag inte kunna göra det jag Ă€lskar, sĂ„ stort tack! Ni Ă€r bĂ€st..och ni har en vĂ€ldigt speciell plats i mitt hjĂ€rta.❀

Jag tĂ€nkte starta valentines med att recensera Therese Lindgrens veganska hudvĂ„rdsserie indy beauty.. 😀 Än sĂ„ lĂ€nge har jag bara testat 10 av 17 produkter, men trots det tycker jag att vi kör en recension – jag Ă€r sĂ„ otroligt peppad pĂ„ att dela med mig av min upplevelse av serien.. Och dessutom vet jag ju att mĂ„nga utav er Ă€r minst lika exalterade som mig över detta! SĂ„ jag tĂ€nkte berĂ€tta vad jag tycker om produkterna för alla andra nyfikna hudvĂ„rdsfreak dĂ€r ute haha..

Rich Cleansing Mousse (adlink)
Rengöringsmoussen anvÀnder jag efter sminkborttagningsservetterna för att fÄ bort det sista sminket som har en tendens att sitta kvar.. SjÀlva produkten Àr lÀtt att applicera, doftar underbart och lÀmnar ett vÀldigt mjukt (och givetvis rent) resultat efter sig! Min hy har varken uppfattats irriterad, röd eller kÀnslig i samband med att jag anvÀnt mig av denna mousse.. Dessutom gillar jag förpackningen som gör det lÀtt att applicera produkten pÄ ansiktet!

Refreshing Water Lily Facial Toner (adlink)
Ansiktsvattnet applicerar jag vanligtvis innan serum, krĂ€mer eller oljor.. NĂ„gonting som gjorde mig positivt överraskad var att man inte behöver mycket produkt per tillfĂ€lle – utan en ytterst liten mĂ€ngd! Det rĂ€cker med bara nĂ„gra droppar pĂ„ en bomullsrondell för att tĂ€cka hela ansiktet! 🙂 Det enda negativa med produkten Ă€r dock förpackningen – om ni frĂ„gar mig hade jag föredragit ett pumplock, men det Ă€r givetvis ingenting som försĂ€mrar kvalitĂ©n.

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask (adlink)
Lermasken gjorde verkligen mirakel för min kĂ€nsliga hy.. Vanligtvis kan jag inte anvĂ€nda mig av lermasker överhuvudtaget eftersom min hud blir sĂ„ pass uttorkad, irriterad och röd.. KĂ€nner ni igen er? 🙄 Trots det ville jag Ă€ndĂ„ ge den hĂ€r lermasken en chans, vilket jag Ă€r superglad över i efterhand! EfterĂ„t kĂ€ndes nĂ€mligen min hud Ă„terfuktad, mjuk och frĂ€sch – vilket Ă€r ytterst sĂ€llsynt för min del haha.. Sad but true! 😉 Enligt förpackningen bör masken sitta i 5 minuter, men jag var lite busig och hade den i 15 minuter istĂ€llet! Rekommenderar lermasken starkt till ALLA som Ă€r ute efter ett mildare alternativ..

Moisturising Day Cream (adlink)
DagkrĂ€men skulle jag beskriva som en vĂ€ldigt “lĂ€tt” krĂ€m, om ni förstĂ„r vad jag menar..? 🙂 Den Ă€r lĂ€tt att applicera, kladdar inte och gĂ„r in fort i hyn!
Samma sak som jag nĂ€mnde tidigare gĂ€ller Ă€ven för den hĂ€r produkten – nĂ€mligen att det inte krĂ€vs nĂ„gon större mĂ€ngd vid applicering.. Och det i sin tur resulterar ju i att produkten Ă€r vĂ€ldigt prisvĂ€rd eftersom vĂ€ldigt lite gĂ„r Ă„t per tillfĂ€lle.

Moisturising Elixir Serum (adlink)
Serumet brukar jag anvĂ€nda innan dagkrĂ€men pĂ„ morgonen, inte pĂ„ kvĂ€llen.. Serumet Ă€r en vĂ€ldigt lĂ€tt produkt som gĂ„r in i huden fort, precis som krĂ€men.. Och icke att förglömma, dessa förpackningar Ă€r perfekt om ni frĂ„gar mig! Pumplock Ă€r nog min grej haha.. 😉 Min uppfattning Ă€r att Ă€ven den hĂ€r produkten krĂ€ver vĂ€ldigt lite mĂ€ngd vid applicering, vilket alltid Ă€r ett stort plus!

Moisturising Facial Oil (adlink)
Ansiktsoljan Ă€r en produkt som man fĂ„r vara lite försiktig med – mĂ€ngdmĂ€ssigt alltsĂ„! Alla gĂ„nger som jag har anvĂ€nt mig av ansiktsoljan sĂ„ har jag rĂ„kat ta pĂ„ tok för mycket i ansiktet haha.. Kanske beror det pĂ„ att förpackningen Ă€r med pipettlock, istĂ€llet för sĂ„ kallat pumplock som uppenbarligen Ă€r min grej! SjĂ€lva produkten har fungerat superbra pĂ„ min hud.. Och jag brukar oftast anvĂ€nda den efter nattkrĂ€men pĂ„ kvĂ€llen!

Intense Moisturising Night Cream (adlink)
NattkrĂ€men Ă€r en utav mina absoluta favoritprodukter.. 😛 Efter att jag har tagit bort sminket pĂ„ kvĂ€llen har min hud en tendens att kĂ€nnas en aning uppretad, vilket ni sĂ€kert kĂ€nner igen.. Och i sĂ„ fall kĂ€nner ni sĂ€kert Ă€ven till att det bĂ€sta som finns Ă€r att bli av med den dĂ€r irritationen – vilket leder oss till nattkrĂ€men som blivit en ny favorit i badrumsskĂ„pet! SĂ„ fort jag har applicerat nattkrĂ€men sĂ„ kĂ€nns ansiktet sĂ„dĂ€r svalt, frĂ€scht och Ă„terfuktat.

Smooth Body Lotion (adlink)
Den hĂ€r “BL:n” skulle jag beskriva som en produkt till “normal-torra” personer.. Med andra ord Ă€r det ingen produkt för “extrem-torra” mĂ€nniskor om ni frĂ„gar mig.. Personligen fĂ„r jag vĂ€ldigt torra lĂ„r under vinterhalvĂ„ret, medans resten av kroppen bara behöver en lĂ€tt Ă„terfuktning för att mĂ„ bra.. För min del fungerade produkten perfekt överallt, förutom pĂ„ lĂ„ren – vilket fĂ„r mig att dra slutsatsen att man antagligen behöver en fetare produkt för sĂ„ pass torr hud! SjĂ€lva produkten i sig sjunker in fort i huden och doftar gudomligt.. Rekommenderar starkt till alla som bara Ă€r torra, men inte extremt torra!

The Moisturising Bomb Facial Mask(adlink)
Fukt-ansiktsmasken Ă€r en mask som jag skulle rekommendera till alla som gillar att sova med mask! 😛 Om man “ska” sova med den hĂ€r vet jag faktiskt inte, men givetvis prövade jag att göra det och fick ett helt magiskt resultat över natten! Min vintertorra hy var som förvandlad nĂ€r jag vaknade haha.. Utöver att jag kĂ€nde mig otroligt Ă„terfuktad sĂ„ upplevde jag Ă€ven att det var lĂ€ttare att applicera sminket pĂ„ en bas som hade fĂ„tt Ă„terfuktning under flera timmar!

The Velvety Hand Cream Apricot (adlink)
HandkrĂ€men doftar precis som en godis som jag inte minns namnet pĂ„ haha.. Brukar kalla dom för sockerbitar – ni vet dom dĂ€r vita, fyrkantiga godisarna som Ă€r vĂ€ldigt fluffiga typ?! Hur som helst, handkrĂ€men doftar precis som den godisen smakar haha.. Och det Ă€r sĂ„klart ett vĂ€ldigt stort plus i mina ögon, trots att det faktiskt gör mig ganska godissugen varje gĂ„ng jag applicerar! Men hellre det Ă€n att ha en motbjudande doft pĂ„ hĂ€nderna.. Även denna produkt sjunker in fort i huden och kladdar inte! Dessutom Ă€r den perfekt storlek för att ha med sig i vĂ€skan..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.