LIVET

Rosorna betyder

 

Ååh.. 🙂 Imorgon är det alla hjärtans dag, vilket betyder att man har chansen att visa sina innersta känslor för någon man tycker om.. Och som vanligt tänkte jag bjuda på en lista över vad antalet röda rosor betyder – så att ni slipper göra bort er på självaste valentines haha! 😉 Det kan ju bli ganska pinsamt om man råkar ge sex blommor till någon som man älskar till exempel.. Eller om man ger 10 utan att vilja fria till personen i fråga! Så ja.. Nu kör vi rosornas betydelse!

❤️ En blomma:
Du är mitt ALLT

❤️ Två blommor:
Låt oss resa bort tillsammans

❤️ Tre blommor:
När får jag träffa dig igen?

❤️ Fyra blommor:
Jag ser upp till dig och är dig tacksam

❤️ Fem blommor:
Jag gör vad som helst för dig

❤️ Sex blommor:
Jag tvivlar på ditt ord

❤️ Sju blommor:
Jag älskar dig

❤️ Åtta blommor:
Jag förblir dig trogen intill döden

❤️ Nio blommor:
Jag vill vara ensam med dig

❤️ Tio blommor:
Vill du gifta dig med mig?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.