LIVET

Mod Stockholm’s träklocka

Godmorgon! 🙂

Jag har i precis vaknat med hjälp av en stor kopp kaffe.. Och nu tänkte jag ta en varm dusch, pröva nya hudvårdsprodukter och göra mig i ordning! 😉 Dagens planer är att välja ut plagg inför en gala som går av stapeln om ett par dagar.. Därefter måste jag städa, tvätta kläder, byta sängkläder osv..

Ni var många som ville se mer av den coola träklockan som jag visade upp som hastigast i en vlogg (länk) för ett tag sedan..  😎 Dessa klockor som är gjorda i trä kommer alltså från Mod Stockholm! Själva träfasaden gör klockorna väldigt “hårda” och speciella om ni frågar mig! Förstår ni vad jag menar..? Träet ger en stark utstrålning av tuffhet haha! Utöver alla olika klockmodeller har dom även grymt fina solglasögon, samt armband som även dom är gjorda i olika träslag!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.