LIVET

ICE BAR & middag

Hej! 🙂

Vi hade en supermysig dejt pĂ„ ICE BAR som avslutades med en sagolik middag pĂ„ HEARTS och en drink uppe pĂ„ SKYBAR.. 😉 Med vi menar jag sĂ„klart Kristofer och jag.. Och vĂ€l framme vid isbaren blev vi utrustade med varma kappor och vantar för att hĂ„lla vĂ€rmen inne i kylan.. Om jag minns rĂ€tt sĂ„ Ă€r det omkring 5 minusgrader i baren, sĂ„ det gĂ€ller att vara varmt klĂ€dd! Dessutom Ă€r ju drinkglasen gjorda utav is – vilket innebĂ€r att man mĂ„ste ha handskar för att ens kunna hĂ„lla i glasen utan att frysa sönder fingrarna! Inne pĂ„ isbaren fanns det Ă€ven en tron som vi givetvis var tvungna att fotas i haha..

Efter isbaren gick vi till HEARTS för att Ă€ta middag ihop.. Det blev en sagolikt god pizza med vitt vin till! 😛 Efter middagen gick vi runt hörnet och hamnade pĂ„ SKYBAR för att ta en drink innan vi Ă„kte hemĂ„t. Det var verkligen supermysigt, dock fick jag inga foton dĂ€rifrĂ„n eftersom det var ganska mörkt dĂ€r uppe!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.