LIVET

Lyssna 30 dagar gratis hos Nextory

I SAMARBETE MED NEXTORY

Hej! 🙂

Om mindre Àn 1 vecka Àr det alla hjÀrtans dag.. Och dÀrför vill jag överraska er med en tidig alla-hjÀrtans-dag-present som ni kan ha glÀdje av!

Jag har Ă„terigen fĂ„tt Ă€ran att samarbeta med en utav mina absoluta favoriter – nĂ€mligen NEXTORY som Ă€r en ljudbokstjĂ€nst! 😀 Ni som kĂ€nner mig vet ju att jag Ă€r en riktig ljudboks-Ă€lskare som kan lyssna igenom flera böcker pĂ„ en dag.. Och det beror sĂ„klart mycket pĂ„ att jag varken har tid, tĂ„lamod eller ens ork att lĂ€sa fysiska böcker heh.. DĂ€rför passar ljudböcker alldeles perfekt eftersom jag kan lyssna samtidigt som jag t.ex arbetar, stĂ€dar eller bockar av min to-do lista!

Med min rabattkod fĂ„r ni lyssna i 30 dagar gratis hos Nextory! 😎 Ni kan nĂ€r som helst sĂ€ga upp prenumerationen, vilket betyder att ni kan “prova-pĂ„” tjĂ€nsten under gratismĂ„naden och dĂ€refter vĂ€lja om ni vill betala för nĂ€stkommande mĂ„nader eller avsluta utan att betala en enda krona.. Smart va? PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan ni först testa om ljudböcker Ă€r nĂ„gonting för just er, utan att spendera pengar i onödan.. (Erbjudandet gĂ€ller endast nya kunder och Ă€r giltigt t.o.m den 15/3).

Klicka HÄR för att komma till erbjudandet!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.