SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

#frukostligan

Godmorgon! 🙂

Jag var pĂ„ en supermysig frukost med Björn AxĂ©n – trender, hĂ„rvĂ„rd och produkter stod i fokus.. Och givetvis bjöds det pĂ„ en “bloggig” frukost! 😉 NĂ€r vi vĂ€l kom fram till eventet möttes vi av ett lyxigt frukostbord bestĂ„ende av yoghurts, kaffe, mĂŒsli, fĂ€rska bĂ€r osv.. DĂ€refter slog vi oss ner pĂ„ en varsin stol för att lyssna pĂ„ förelĂ€sningen! Det fanns mycket som jag redan visste om hĂ„r – exempelvis vikten av vĂ€rmeskydd, tvĂ€ttschema och inpackningar! Men utöver det lĂ€rde jag mig Ă€ven en hel del nytt.. Bland annat att hĂ„rborsten Ă€r ett blött hĂ„rs vĂ€rsta fiende! 😛 Ooops..

SĂ„hĂ€r mysigt sĂ„g det ut nĂ€r vi klev in pĂ„ kontoret..Jenny Gunnarson och jag.. 🙂 Alltid lika roligt att springa in i henne pĂ„ event! Det Ă€r sĂ„hĂ€r en “bloggig” frukost ser ut om ni undrar haha.. 😉 Mums! Och hĂ€r var den intressanta, inspirerande och lĂ€rorika förelĂ€sning i full gĂ„ng..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.