PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Genomskinlig BUS

Godmorgon! 🙂

Jag är verkligen ledsen över att bloggen stod stilla igår.. Mitt mående har inte varit det bästa på senaste – trötthet, yrsel och försämrad syn är några utav punkterna som får mig att må uselt vissa dagar.. Och givetvis ringde jag till min vårdcentral för att få hjälp med detta, men dom bad mig bara att kontakta ögonläkare på egen hand.. Så nu har jag listat om mig till en annan vårdcentral i hopp om att få hjälp! Förhoppningsvis är det bara järn- eller vitaminbrist..

Inatt prövade jag förövrigt nya “invisi foaming tan water” som är en genomskinlig BUS-produkt! Förstår ni..? 😉 Det innebär ju att man slipper oroa sig för orangea fläckar på ljusa kläder, möbler och lakan.. Om ni frågar mig så fungerar den här brun-utan-solen riktigt bra! Hela kroppen (..minus ena benet) busades med hjälp av en appliceringsvante.. Och som ni ser blev det ett väldigt naturligt, gyllenbrunt och jämt resultat! Att produktens utseende dessutom förmedlar en känsla av lyx skadar ju knappast haha! Rekommenderas rekommenderas.. 😎 Lite solbränna piggar ju alltid upp under vintern!

Ja.. Som ni ser är det en väldigt stilren produkt som passar bra i badrumshyllan. 😛Mina popper pants finns att köpa HÄR! (adlink)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.