SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

Squeezed Up

Hej! 🙂

Oj vad mycket klockan blev.. HĂ€r sitter jag och redigerar vlogg för glatta livet..och glömmer helt bort att jag har en blogg att uppdatera ocksĂ„! 🙁 Mina tankar har varit all over the place senaste dagarna! Har ni ocksĂ„ kĂ€nt sĂ„ ibland..? Att hela vĂ€rlden bara rusar pĂ„ i alldeles för hög fart.. SĂ„ kĂ€nns det i alla fall för mig – vilket resulterar i att alla mina tankar bara trasslar ihop sig ibland! Men nog om det nu..

IgĂ„r var jag pĂ„ ett supermysigt frukostevent pĂ„ “Squeezed Up” som ligger pĂ„ SATS.. Vi blev serverade en fantastisk frukost med smoothies, juicer och bowls.. Och jag blev Ă€ven utmanad att ta en nyttig citron- och ingefĂ€rsshot som var riktigt brĂ€nnande och stark i smaken.. 😉 TĂ€nk er en shot med hĂ€lften ingefĂ€ra, hĂ€lften citron och ingenting mer! Ärligt talat brĂ€nde det till ganska rejĂ€lt i halsen.. Men nyttigt var det, sĂ„ det var definitivt vĂ€rt det! Utöver shots, bowls och smoothies fick vi Ă€ven smaka pĂ„ ett lite matigare alternativ.. Hela grejen med “Squeezed Up” Ă€r ju att man ska ha koll pĂ„ vad man Ă€ter – sĂ„ som antal kalorier man fĂ„r i sig, mĂ„ltidens exakta innehĂ„ll osv.. 😛 Superbra koncept för alla som trĂ€nar och vill Ă€ta pĂ„ sprĂ„ng, eller bara vill ha koll pĂ„ vad man stoppar i sig!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.