LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Ansiktsbehandling..

Godmorgon! 🙂

Jag var pĂ„ en otroligt mysig, behövd och avkopplande ansiktsbehandling igĂ„r.. Under 60 minuter blev jag ompysslad med peeling, olika masker och Ă€ven hĂ„rbottens- och ansiktsmassage! Supermysigt verkligen.. Och det var nog precis vad mina trötta porer behövde haha! 😉 Nu kĂ€nns mitt ansikte superfrĂ€scht, Ă„terfuktat och lent.. SjĂ€lva behandlingen utfördes förövrigt med produkter frĂ„n hudvĂ„rdsmĂ€rket ELEMIS som var riktigt skonsamt – vilket resulterade i att mitt kĂ€nsliga ansikte slapp bli sĂ„dĂ€r pinsamt illröd (..som det faktiskt brukar bli) efter behandlingen! Upplevde bara en lĂ€tt rodnat i huden..

Efter behandlingen hade jag givetvis planerat att Ă„ka hem för att blogga osv.. Men tyvĂ€rr blev det inte riktigt som planerat! DĂ€rutav min uteblivna blogg-uppdateringen under gĂ„rdagen.. Allt gick bara fel efter salongen – som att hela vĂ€rlden var emot mig! 😐 Ärligt talat orkar jag inte gĂ„ in pĂ„ detaljer, men det som fick bĂ€garen att rinna över var vĂ€l att en förbipasserande bil inte sĂ„g vattenpölen bredvid mig vid övergĂ„ngsstĂ€llet och ja.. Ni kan nog klura ut resten!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.