SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

#frukostligan

Hej! 🙂

Jag har precis varit pĂ„ Ă€nnu en frukost med #frukostligan pĂ„ kontoret – vilket var lika mysigt som alltid! 😛 Till frukost fick vi kaffe, nypressad apelsinjuice, smarriga vaniljmunkar och yoghurt med fĂ€rska bĂ€r, mĂŒsli och nötter! Medans vi Ă„t fick vi lyssna pĂ„ ett inspirerande föredrag av Josefin frĂ„n Decor Baltazar! Och som ni sĂ€kert redan vet handlar det om inredning, homestyling samt Ă€ven trender.. Vi har hört det pĂ„ tidigare frukostar och fick höra det igen – Ă„rets grej Ă€r att vara personlig i sitt sĂ€tt att (..i det hĂ€r fallet) inreda.. Men givetvis ska man göra skillnad pĂ„ “personligt” och “privat” nĂ€r det gĂ€ller att dela med sig! 😉

Nu tÀnkte jag kila ivÀg för att köpa lunch till mig sjÀlv som jag ska Àta medans jag planerar inför nÀsta vecka.. Hörs senare!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.