LIVET

#frukostligan

Hej! 🙂

Jag har precis varit pĂ„ Ă€nnu en frukost med #frukostligan pĂ„ kontoret – vilket var lika mysigt som alltid! 😛 Till frukost fick vi kaffe, nypressad apelsinjuice, smarriga vaniljmunkar och yoghurt med fĂ€rska bĂ€r, mĂŒsli och nötter! Medans vi Ă„t fick vi lyssna pĂ„ ett inspirerande föredrag av Josefin frĂ„n Decor Baltazar! Och som ni sĂ€kert redan vet handlar det om inredning, homestyling samt Ă€ven trender.. Vi har hört det pĂ„ tidigare frukostar och fick höra det igen – Ă„rets grej Ă€r att vara personlig i sitt sĂ€tt att (..i det hĂ€r fallet) inreda.. Men givetvis ska man göra skillnad pĂ„ “personligt” och “privat” nĂ€r det gĂ€ller att dela med sig! 😉

Nu tÀnkte jag kila ivÀg för att köpa lunch till mig sjÀlv som jag ska Àta medans jag planerar inför nÀsta vecka.. Hörs senare!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.