LIVET

Nya LYXSHAKE päron..

Hej! 🙂

Häromdagen var vi (..Kristofer och jag) inbjudna till MAX lansering av nya LYXSHAKE i smaken päron.. 😛 Väl på plats fick vi såklart gå in på röda mattan, provsmaka “umami-burgarna” och slutligen testa nya lyxshaken som enligt mig var supergod! Den var en blandning av päronglass och milkshake i smaken.. Och dessutom hade den bitar i sig som bara gjorde shaken ännu bättre! Kristofer gillade den inte lika mycket doh.. Men alla kan ju inte gilla allt haha! 😉

Såhär mysigt hade MAX gjort det när vi kom fram till lanseringseventet.. 😉  Det blev en “umami-burgare” med halloumi för min del.. ..och självklart fick vi pommes, läsk och diverse dippsåser i alla möjliga smaker som tillbehör också! Givetvis fick Kristofer provsmaka min halloumi-burgare....själv tog han en umami-burgare med bacon – även den fungerade bra i smaken om ni frågar mig! 😛Och sist men inte minst provsmakade vi lyxshaken som jag tyckte jättemycket om.. 😛 Så gott med bitar! Haha.. Älsklingen kanske inte var lika entusiastisk över halloumi-burgaren eftersom den saknade bacon! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.