PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

New hairstyle

Hej! 🙂

Tidigare i veckan var jag hos Paul Mitchell för att fixa mitt stackars hĂ„r som blivit en katastrof pĂ„ senaste tiden.. 😯 Inte nog med att jag hade slitna toppar som “klippte” sig sjĂ€lva, utan jag hade Ă€ven grova fĂ€rgskillnader i hĂ„ret – vilket gjorde att jag sĂ„g helt flĂ€ckig ut! SĂ„ det kĂ€ndes med andra ord som en bra idĂ© att klippa sig, fĂ„ bort alla fĂ€rgflĂ€ckar och uppfylla ett utav mina nyĂ„rslöften som Ă€r att ta hand om mitt hĂ„r.. För Ă€rligt talat var jag sĂ„ elak mot mitt hĂ„r under förra Ă„ret – utsatte det bl.a. för tofsar med metallspĂ€nnen, vĂ€rme (utan heat protection) och annat slitage som var helt onödigt.. Och noll hĂ„rvĂ„rd pĂ„ det!

Nu har jag Ă€ntligen ett frĂ€scht, friskt och fint hĂ„r igen.. 😎 Alla slitna toppar Ă€r bortklippta, fĂ€rgflĂ€ckarna ersatta med slingor och överhĂ„ret uppklippt för att skapa mer volym i mitt ganska raka hĂ„rsvall! Om sanningen ska fram var det lĂ€ngesen jag kĂ€nde mig sĂ„hĂ€r snygg i hĂ„ret.. Älskar verkligen min nya look!

SĂ„hĂ€r sĂ„g mitt slitna, flĂ€ckiga och trötta hĂ„r ut innan den magiska förvandlingen.. 😛 Hemskt va? Slingor in the making haha.. 😉 Passade sĂ„klart pĂ„ att fota min snygga look i vĂ€ntan pĂ„ att fĂ„ se reultatet!..och under vĂ€ntetiden fick jag njuta av en fika bestĂ„ende av latte och after eight.. 🙂 SĂ„ himla lyxigt! Ta-da! 😀 #newhairstyle

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.