PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

#Frukostligan

Godmorgon! 🙂

IgĂ„r var det Ă„terigen dags för “frukostligan” att mumsa i sig en sagolik frukost medans vi lĂ€rde oss om fototeknik av fotografen Fabian Björnstjerna.. 🙂 Som vanligt hölls frukosten pĂ„ Lifestyles bloggkontor vid Stureplan och bjöd pĂ„ massor av inspiration! Vi fick tips och trix pĂ„ ljussĂ€ttning, nya tankesĂ€tt och vikten av att vara unik i sitt fotograferande.. Till mitt försvar vill jag bara nĂ€mna att dessa foton togs innan vi fick Fabians alla tips! SĂ„ jag hade ju utan tvekan kunnat göra bĂ€ttre ifrĂ„n mig i fotandet.. Men man lever ju för att lĂ€ra sig, sĂ„ nĂ€sta frukost kommer ni fĂ„ se grymma bilder.. 😉 SĂ„hĂ€r sĂ„g det i alla fall ut!

Ps. UrsĂ€kta att det inte kom upp nĂ„got nytt avsnitt av podcasten igĂ„r.. Min “partner in crime” har haft fullt upp med att ploga bort all snö frĂ„n vĂ€garna den hĂ€r veckan – vilket tyvĂ€rr har gĂ„tt ut över vĂ„rt.. Och dĂ€rför har vi inte hunnit podda helt enkelt! Men givetvis ska vi spela in sĂ„ fort det bara gĂ„r..♄

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.