LIVET

Stora trenddagen 2018

Godmorgon kära läsare! 🙂

Jag vill först och främst be om ursäkt för min hackiga uppdatering här på bloggen.. Den har inte varit den bästa – vilket beror på att jag helt enkelt har haft för mycket dessa dagar! Utan att gå in på vidare detaljer vill jag bara säga att min uppdatering kommer bli som vanligt från och med idag.. Och som ett startskott vill jag bjuda på årets heta trender!

Igår var jag på STORA TRENDDAGEN med Trend-Stefan på Vasateatern i Stockholm.. Väl på plats välkomnades vi av fotograf, filmteam och givetvis Stefan som skulle berätta all about årets heta trender! Totalt fick vi höra om 5 trender som jag tänkte berätta lite mer om.. För visst är det här med trender någonting som vi faktiskt vill ha koll på..? I alla fall vill jag det eftersom det är ett väldigt intressant ämne.. Och precis som Trend-Stefan sa – “fulchock” är en väldigt bra beskrivning på några utav trenderna 2018.. Det betyder helt enkelt att allt som ni klassar som fult antagligen blir hett under året haha! 😉 Hemskt va..?

 

THE WESTWOOD EFFECT
Den här trenden är all about moralisk aspekt.. Och i denna protesttrend finns mycket svartvita mönster, slagord och rött som är årets heta färg!

CMYK SMACK
Hälsa, hälsa och återigen hälsa.. I denna trend är det viktigt att både andas och äta nyttigt, samt omge oss av färger (..gärna pastellfäger) för att må bra!

DUSK
Här gäller det att vara unik i sin omgivning.. Leta efter det “perfekta imperfekta” i dämpad färgskala, blanda gammalt med nytt och ta vara på avfall. 

SATURDAY SATORI
Här kommer buddismen! 😛 Status och materiella saker är inte längre viktigt.. Trenden går ut på att vara nöjd samt “överinreda” med växter och grönt!

BAROQUE BABY
Coola 1600-talsmönster, romantiskt, barockt och stora blomstertryck.. Allt detta i kontrast med moderna möbler är riktigt hett i årets sista trend!

 

Läs mer om de fem stora trenderna 2018..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.