DAGBOK

Nyårslöften/mål 2018

Hej! 🙂

Som ni säkert vet är jag en riktig nyårslöftes-nörd haha.. Att fira in det nya året utan nya löften/mål finns inte på kartan i min värld! 😉 Därför tänkte jag i vanlig ordning dela med mig utav alla punkter som jag vet att jag vill/måste uppnå under 2018.. “Måste” kanske ni undrar? Låt mig förklara.. Om ni tar en snabb titt genom min lista så ser ni att det står operation på nästa sista punkten.. 🙁 Och det är en operation som jag har skjutit upp eftersom jag är livrädd för att genomföra den.. Men under 2018 ska jag försöka ta mod till mig, trots att höftoperationen kommer innebära lång rehabiliteringstid..

Börja med yoga

Medverka i fler TV-program

Sova i ett spökhus

Äta nyttigare i vardagen

Ta körkortet

Sköta om mitt skadade hår

Flytta hemifrån

Operera min skadade höft

Vlogga mer..?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.