LIVET

First day 2018

Godmorgon och gott nytt Ă„r.. 🙂

Nu Ă€r det helt plötsligt ett nytt Ă„r med nya möjligheter, utmaningar och upplevelser – vilket gör mig sĂ„ otroligt peppad pĂ„ livet! 😎 Ärligt talat Ă€r det nog starten pĂ„ nĂ„gonting nytt som gör nyĂ„rsafton sĂ„ speciell för mig.. Under hela mitt liv har det varit en boost att sĂ€tta upp nya mĂ„l vid Ă„rsskiftet! Att fĂ„ avsluta gamla projekt och blicka framĂ„t mot nya utmaningar kĂ€nns alltid sĂ„ kul, motiverande och spĂ€nnande! FörstĂ„r ni vad jag menar haha..?

HĂ€r har ni förövrigt Ă„rets första look.. Och jag mĂ„ste erkĂ€nna att det var riktigt smart tĂ€nkt av mig att tĂ€nka om gĂ€llande nyĂ„rsklĂ€dseln! Min varma oversize-kofta var sĂ„ mycket mysigare att ha pĂ„ sig nu nĂ€r jag bara ska ta det lugnt.. 😛 NĂ€ nu Ă€r det dags för kaffe! Hörs ♄

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.