LIVET

Nyårslistan 2017

 

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Absolut.. 🙂 Jag spelade in TV-program, bjöds ut på en riktig middagsdejt och frös ner min kropp – inte bara en, utan två gånger haha..


Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?
Den 10 juni 2017 kommer alltid finnas kvar i mitt minne eftersom det var första gången jag log ett helt äkta leende för första gången på länge!

Vilka länder besökte du?
Inga alls faktiskt.. Att spara mina pengar till handpenningen för en egen lägenhet kändes viktigare! Men nästa år blir det kanske en resa..

Är det något du saknade år 2017 som du vill ha år 2018?
Det skulle väl vara en resa i så fall! 😉 Nej skojar såklart.. Någonting som saknades 2017 var bloggalan “finest awards” som brukar hållas på våren!

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj haha.. Jag köpte en sprillans ny macbook som var ganska dyr.. Så jag antar att jag spenderade mest pengar på teknikprylar i år! 😛

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Hm.. Att spela in TV och även synas i olika tidningar i samband med programmet var nog det som boostade min karriär mest under året!

Och din största framgång privat?
Min största framgång privat var att skrota den där fåniga fasaden som jag ständigt gömde mig bakom.. Och inse att jag är perfekt som mig själv!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ärligt talat har det varit mycket blandade känslor i år.. Första halvåret var tungt, medans sista halvåret var fylld av kärlek, glädje men även tårar!

Vad önskar du att du gjort mer?
Önskar att jag hade övningskört mer.. Mina förhoppningar (som var ganska orealistiska ska tilläggas) var att ta körkortet innan nyårsafton!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017?
Enkelt haha.. Minns att den här grymma låten gick på repeat i min spellista under hela sommaren! 😎 Har ni hört den förut..?

Den maträtt du åt oftast 2017?
Måste ha varit den berömda hawaiipizzan som ofta valdes till lunch under långa, men givetvis roliga inspelningsdagar i somras! 😉 Nyttiga va..?

Högsta önskan just nu?
Att få spela in fler TV-program framöver är utan tvekan en stor önskar just nu.. 😀 Och det är inte för att synas, utan för att det var riktigt kul!

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
Försökte skruva ner mitt enorma leende som en viss person givit mig dagen innan.. Och utöver det firades jag av släkt och vänner över en middag!

Vad fick dig att må bra?
Allt mellan att träffa Kristofer till att bli bjuden på speciella event.. Och att höra kända personligheter berömma mig för min blogg! 😳 

Vad är du mest stolt över?
Att alla mina nyårslöften faktiskt bockades av..trots att många punkter kändes jobbiga, läskiga och även omöjliga till en början!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.