LIVET

GOTT NYTT ÅR!

Hej! 🙂

I skrivandets stund är jag hemma hos Kristofer.. Vi har som sagt ätit en sen lunch och strax tänkte jag byta om och fixa mig inför kvällen! 😀 Först tänkte jag ha på mig den här polokragade glittertröjan, men insåg i sista sekund att den antagligen kommer bli på tok för varm att ha på sig hela kvällen.. Vi ska ju trots allt vara inomhus mer än utomhus.. Därför bestämde jag mig för en annan look som dessutom passar bättre på nyårsafton! Så min varma polotröja får nog bli morgondagens myströja istället! Under nyårsdagen gillar jag nämligen att krypa upp i soffan, se på någon bra film och bara ta det lugnt..

Innan jag avslutar årets sista blogginlägg så vill jag såklart passa på att önska ett gott nytt år! 😉 Vi ses nästa år haha..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.