LIVET

Förra årets nyårslöften..

Hej! 🙂

Jag insåg precis att det är mindre än 48 timmar kvar på 2017 nu.. Och därför tänkte jag blicka tillbaka på förra årets nyårslöften! Alltså nyårslöftena som jag skrev för exakt ett år sedan.. Om jag ska vara helt ärlig kändes allting väldigt segt i mitt liv under den perioden! Bara tanken på att medverka i TV-program, ställa upp i intervjuer och dela med mig av mina innersta tankar på bloggen.. Ja det kändes läskigt, helgalet och svårt! 🙁 Kanske var det precis därför jag satte upp dessa mål för mig själv..? Allt för att klara av saker som för mig kändes helt omöjliga.

Hela 12 månader senare har jag checkat av ALLA nyårslöften som jag skrev.. 😎 Jag har medverkat i flera olika TV-program, brutit med negativa människor, återfunnit glädjen i matlagning tack vare Kristofer, börjat prioritera egentid och sist men inte minst vågat vara mig själv till 100% på bloggen..

Säga “ja” till fler saker
Jag vill våga mer under 2017! Till exempel våga medverka i olika TV-produktioner, intervjuer osv..

Fokusera på det positiva
Att lägga energi på negativa människor/saker tar för tillfället upp alldeles för mycket av min dyrbara tid

Bli mer personlig på bloggen
Jag tänker fortsätta min resa till att våga vara mig själv och strunta i vad omgivningen tycker och tänker

Äta mer mat
Haha.. I’m busted! Jag måste verkligen äta mer.. Jag är otroligt dålig på att äta ordentligt med frukost och lunch!

Ta hand om mig själv
Vi alla borde bli bättre på är att ta hand om oss själva genom att unna oss egentid, skönhetsfix och självrespekt

Haha.. Hittade precis några bilder från i höstas som jag aldrig la upp på bloggen! 😛 Charmigt va..?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.